1 - 6 MAI: INCHIS
Comenzile primite in acest interval vor fi expediate incepand cu data de 7 mai

I. GENERALITATI
Folosirea (accesul, navigarea sau comanda Produselor) acestui site implica acceptarea acestor termene si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenelor si conditiilor.
Societatea S.C. GTO SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.
 
II. DEFINITII
1. Vanzator - S.C. GTO SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L. (cu denumirea comerciala de GTOsecurity.ro), persoana juridica avand sediul social in Bucuresti, Str. Ceahlau, nr. 24, bl.106, ap.7, sector 6, avand cod unic de inregistare fiscala RO17944305, numar de ordine in Registrul Comertului J40/15517/2005.
2. Cumparator - persoana juridica care isi face un Cont pe Site si efectueaza o Comanda.
3. Cont - sectiunea din Site ce permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator, statusul si istoricul Comenzilor efectuate.
4. Site – domeniul www.GTOsecurity.ro
5. Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care acesta din urma transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Produse de pe Site.
6. Produse - orice bunuri care urmeaza a fi furnizate de Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
7. Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
8. Continut - fotografiile digitale, textele, datele tehnice, specificatiile, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul GTOsecurity.ro sau care au fost transmise Cumparatorului prin e-mail.
9. Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
10. Specificatii - caracteristicile si/sau descrierile Produselor.
 
III. DOCUMENTE CONTRACTUALE
1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2. Notificarea primita de Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
4. Pentru comenzile ce urmeaza a fi achitate prin virament bancar, preturile si rezervarile sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la emiterea facturii proforme.
5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator pentru Produsele achizitionate.
 
IV. CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA
1. Intregul continut al Site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea GTOsecurity.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul GTOsecurity.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
2. Niciun Continut transmis catre Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea GTOsecurity.ro fata de respectivul continut.
3. GTOsecurity.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
4. GTOsecurity.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
5. In eventualitatea in care pretul Produsului sau unele caracteristici ale Produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, GTOsecurity.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului Produs si de a anunta Cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
6. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
 
V. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
1. S.C. GTO SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20207.
2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, GTOsecurity.ro. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
3. Scopul colectarii datelor este: informarea Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe GTOsecurity.ro, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
4. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru informarea Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe GTOsecurity.ro, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale, promovare a produselor si serviciilor, marketing, publicitate, activitati administrative, dezvoltare, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
5. Refuzul dvs. determina imposibilitatea crearii contului de utilizator si a lansarii comenzilor.
6. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor imputernicite de catre GTOsecurity.ro, carora le furnizam datele necesare doar pentru a le prelucra in numele nostru si doar in acest scop. 
7. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa S.C. GTO SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L., Str. Ceahlau, nr. 24, bl. 106, ap. 7, sector 6, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
8. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
 
VI. CONFIDENTIALITATE
Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.
 
VII. POLITICA DE VANZARE ONLINE
1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Cumparator.
Pentru motive justificate GTOsecurity.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel GTOsecurity.ro.
2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza telefonic sau prin adresele de e-mail mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3. Toate tarifele aferente Produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON), includ T.V.A. si sunt valabile 24 de ore.
4. GTOsecurity.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre GTOsecurity.ro in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. GTOsecurity.ro  nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
5. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice, etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. 
 
VIII. COMANDA
1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata finalizata comanda, un Produs este disponibil pentru expediere in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea Produsului.
2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
5. Confirmarea stocului si rezervarea Produsului in vederea onorarii Comenzii se face de catre operatorii nostri prin SMS, telefon sau prin e-mail.
6. In functie de disponibilitatea produselor pe stoc si modalitatea de plata aleasa (ramburs sau virament bancar), livrarea va fi efectuata intr-un termen cuprins intre 24 de ore si 7 zile lucratoare.
 
IX. FACTURARE SI PLATA
1. Preturile Produselor afisate in cadrul site-ului www.GTOsecurity.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare si sunt valabile 24 de ore.
2. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele comandate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
3. Pentru plata Comenzilor prin Virament bancar (ordin de plata), Cumparatorul va primi pe email factura proforma. Cumparatorul are obligatia sa nu achite nici un fel de sume in contul Vanzatorului inainte de primirea facturii proforme.
4. Comenzile cu o valoare mai mare de 5000.00 RON (inclusiv TVA) se achita prin Virament Bancar (ordin de plata) inainte de livrare.
 
X. LIVRARE
1. Produsele sunt livrate de Vanzator exclusiv prin intermediul partenerilor de curierat rapid (Fan Courier si DPD)
2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
3. In general, Comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana la ora 15.00 sunt livrate in termen de 24 - 48 de ore. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail.
4. Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.
5. Plata tarifelor de transport pentru Comenzi cu valoarea totala de pana la 500 RON (inclusiv TVA) cade in sarcina Cumparatorului.
6. Pentru Comenzi cu valoarea totala de peste 500 RON (TVA inclus) transportul este GRATUIT.
7. Taxele de transport standard, asa cum sunt definite mai sus si in pagina Livrarea comenzilor, nu se aplica pentru coletele cu forme neregulate care nu pot fi stivuite si depasesc dimensiunile unui palet (120/80/80 cm): brate de bariera, turnicheti bridge, turnicheti verticali, portile batante, automatizarile de usi culisante, etc. Pentru aceasta categorie de produse se platesc taxe de transport speciale. Taxele vor fi comunicate inainte de expediere in functie de fiecare produs in parte si adresa de livrare a acestuia.
8. Taxa de transport cu Fan Courier este valabila pentru localitatile deservite fara kilometri suplimentari.
9. La livrarea comenzii, Cumparatorul este obligat sa verifice daca produsele primite corespund cu cele comandate. Orice neconcordanta va trebui semnalata in termen de maxim 5 zile de la livrarea comenzii. Dupa acest termen sesizarile nu mai sunt luate in considerare.
 
XI. GARANTIA
1. Pentru Produsele achizitionate de Cumparatori, garantia este de 12 luni de la livrare.
2. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
3. Garantia se acorda numai clientilor nostri, in mod exclusiv subansamblelor si echipamentelor achizitionate de la GTOsecurity.ro si nu acopera eventualele modificari hard sau soft executate de cumparator.
4. Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie trimis la centrul de service mentionat in certificatul de garantie. La solicitarea garantiei este obligatorie prezentarea urmatoarelor elemente: certificat de garantie in original, factura fiscala (copie), formular de service completat si semnat de Cumparator, accesoriile ce au insotit produsul la cumparare, ambalajul original sau alt ambalaj corespunzator transportului in siguranta. Lipsa oricarui element din cele mentionate anterior atrage imposibilitatea acordarii garantiei.
5. Produsele trimise la centrul de service sunt expediate folosind aceeasi modalitate de transport ca cea utilizata la livrarea initiala a Produselor. Plata transportului pentru produsele trimise in service (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in sarcina Cumparatorului.
6. In situatia in care solicitarea service-ului in perioada de garantie este nejustificata si Produsele functioneaza conform specificatiilor producatorului sau defectul reclamat nu face obiectul garantiei, Cumparatorul va achita si costul de diagnosticare al produsului.
7. Termenul de solutionare al garantiilor este de 15 zile lucratoare de la receptia Produselor in service.
8. Garantia este valabila numai pe teritoriul national.
 
XII. DREPTUL LA RETRAGERE
1. Solicitarea de retur se poate face prin completarea Formularului de Retur in care va motivati decizia. Acesta se trimite pe adresa de email: gto@gtosecurity.ro. In cel mai scurt timp veti fi informat despre decizia de acceptare / neacceptare a solicitarii dvs. de retur.
2. Se poate solicita returul produselor livrate pentru urmatoarele situatii:
Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site: daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta pana la valoarea produsului inlocuitor. Termenul pentru depunerea reclamatiei este de 5 zile.
Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari: daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
Produse ce v-au fost livrate gresit sau s-a livrat o cantitate mai mica/mare: daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau vi s-a livrat o cantitate gresita va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de GTOsecurity.ro.
3. Cheltuielile de returnare in cazurile de mai sus sunt suportate de Vanzator.
4. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
5. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
6. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la primirea produselor returnate.
7. Pentru Comenzile achitate cu OP sau RAMBURS, returnarea sumelor se face prin virament bancar intr-un cont valabil furnizat de Cumparator.
 
XIII. EXCEPTARI DE LA DREPTUL DE RETARGERE
1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
1.1. Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
1.2. Produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
1.3. Inregistrari audio sau video sigilate sau programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
1.4. Continutul digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la  retragere;
1.5. Produse al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
1.6. Produsul a fost adus pe Comanda Speciala (Comanda Speciala este reprezentata de produse care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Vanzatorul il va informa pe Cumparator daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
 
XIV. SESIZARI SI RECLAMATII
Pentru sesizari sau reclamatii legate de Produsele achizitionate, Cumparatorii au la dispozitie adresa de e-mail: sesizari@gtosecurity.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.
 
XV. PUBLICITATE
In momentul in care, Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Cumparator, poate fi modificata in orice moment, folosind pagina special destinata dezabonarii.
 
XVI. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR
Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).
 
XVII. RASPUNDEREA
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
 
XVIII. FORTA MAJORA
1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
 
XIX. CLAUZE FINALE
Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre GTOsecurity.ro si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.
 
*Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF, cu exceptia organizatiilor non-profit sau a asociatiilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari)
Produs adaugat la favorite
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul.
Continuarea utilizarii website-ului nostru implica acceptarea modulelor noastre cookie.