Bine ai venit, intra in cont   |   Creeaza cont nou
Cosul este gol

Garantie si Service

1. Garantia produselor

Conform Legii 449/2003 aplicabila persoanelor fizice, Garantia Legala de Conformitate este de 24 de luni pentru produsele noi comercializate. Produsele comercializate corespund conditiilor de calitate si conformitate. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Drepturile Consumatorilor sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare la data vanzarii.
Garantia se acorda numai clientilor nostri, in mod exclusiv subansamblelor si echipamentelor achizitionate de la GTOsecurity.ro si nu acopera eventualele modificari hard sau soft executate de Consumator.
Garantia este valabila numai pe teritoriu national.
 
Operatiunile efectuate de service in perioada de garantie vor fi menționate pe documente separate; aceste documente devin parte integrantă a certificatului de garantie. Termenul maxim de solutionare este de 15 zile calendaristice de la receptia produsului in unitatea de service.
Aducerea la conformitate se poate efectua prin:
 • depanarea / reparatia produsului;
 • inlocuirea partiala sau integrala a produsului;
 • inlocuirea cu produse cu perfomante similare sau egale cu ale produsului ce nu poate fi reparat sau inlocuit cu acelasi model;
 • returnarea contravalorii produsului in lipsa altei solutii.

2. Procedura de trimitere a produselor in garantie

Inainte de expedierea produsului in service te rugam sa ne trimiti la adresa de email: service@gtosecurity.ro o cerere de acordare a garantiei. Vei primi un numar de service care va trebui completat atat pe formularul de service cat si pe formularul de transport (AWB).
La solicitarea garantiei este obligatorie prezentarea urmatoarelor elemente:
 • certificat de garantie in original
 • copie factura fiscala
 • formular de service completat
 • accesoriile ce au insotit produsul la cumparare
 • ambalajul original sau alt ambalaj corespunzator transportului in siguranta
Lipsa oricarui element din cele mentionate anterior atrage imposibilitatea acordarii garantiei.
 
Produsele care necesita acordarea garantiei vor fi expediate cu Fan Courier. Pe colet vor trebui mentionate urmatoarele:
 • Destinatar: GTO SECURITY TECHNOLOGIES SRL
 • Adresa: Bucuresti, sector 6, Str. Ceahlau, nr. 24
 • Telefon: 0726202628
Plata transportului pentru produsele trimise in service (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in sarcina GTOsecurity.ro (GTO Security Technologies SRL). In eventualitatea in care solicitarea de garantie este nejustificata, iar produsul functioneaza conform specificatiilor producatorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului, precum si costul de diagnosticare a produsului.

3. Mentiuni

Garantia nu se acorda produselor care in opinia Serviciului Tehnic al GTOsecurity.ro, motivata in scris, prezinta malfunctionalitati datorate transportului, manipularii, instalarii improprii sau folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare.
 
Nu se va acorda garantie in cazul deteriorarii fizice a produsului, uzat excesiv, cu carcasa lovita sau ciobita, cu componente electronice integrate de putere mica explodate, in cazul lipsei sau distrugerii etichetelor, cu pini lipsa sau indoiti, avand taieturi ale cablajelor componentelor, pentru lipsa unor piese ale produselor parte integranta a acestora.
 
Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei.
 
GTOsecurity.ro nu se face raspunzatoare pentru subansamblele care sunt folosite pe sisteme ce nu corespund ca performante cu specificatiile producatorului respectiv.
 
Garantia nu acopera integritatea datelor cumparatorului stocate pe orice fel de suport. Firma noastra nu poate fi facuta responsabila pentru pierderea datelor sau informatiilor Consumatorilor si nici pentru consecintele acestor pierderi.
 
GTOsecurity.ro nu se face raspunzatoare de defectele generate de o terta parte (furnizori de electricitate, furnizori de servicii de telefonie, furnizori de internet, etc.) sau in cazul descarcarilor electrice atmosferice, contaminarii cu lichide sau alte substante straine. Defectele cauzate astfel nu fac obiectul garantiei.
 
Nu ne asumam nici o raspundere pentru eventualele pagube si pierderi ce au loc in timpul folosirii produselor achizitionate de la noi.
 
Pentru orice informatii suplimentare despre acordarea garantiilor va rugam sa ne scrieti la adresa service@gtosecurity.ro.
 
 
 
Cartele de proximitate colorate
wabusiness template
space