1 - 6 MAI: INCHIS
Comenzile primite in acest interval vor fi expediate incepand cu data de 7 mai

GTOsecurity.ro comercializeaza produse exclusiv persoanelor juridice. Situatiile de retur prezentate mai jos se aplica doar acestora.

1. Solicitarea de retur se poate face prin completarea Formularului de Retur in care va motivati decizia. Acesta se trimite pe adresa de email: gto@gtosecurity.ro. In cel mai scurt timp veti fi informat despre decizia de acceptare / neacceptare a solicitarii dvs. de retur.
2. Se poate solicita returul produselor livrate pentru urmatoarele situatii:
 • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site: daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta pana la valoarea produsului inlocuitor. Termenul pentru depunerea reclamatiei este de 5 zile.
 • Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari: daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
 • Produse ce v-au fost livrate gresit sau s-a livrat o cantitate mai mica/mare: daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau vi s-a livrat o cantitate gresita va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de GTOsecurity.ro.
3. Cheltuielile de returnare in cazurile de mai sus sunt suportate de Vanzator.
4. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
5. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
6. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la primirea produselor returnate.
7. Pentru Comenzile achitate cu OP sau RAMBURS, returnarea sumelor se face exclusiv prin virament bancar intr-un cont valabil furnizat de Cumparator. 
8. Sunt exceptate de la dreptul de retragere urmatoarele:
 • produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 24 de ore de la receptionarea produsului);
 • daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse nu se accepta daca au fost  desigilate;
 • furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere;
 • produse aduse in urma unor comenzi speciale.
Nu se accepta produse trimise in sistem ramburs.

PENTRU CONSUMATORI - PERSOANE FIZICE (ASOCIATII)
1. Cadrul legal
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj care sa ii asigure integritatea la transport, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
2. Sunt exceptate de la dreptul de retragere urmatoarele:
 • produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului);
 • daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse nu se accepta daca au fost  desigilate;
 • furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere;
 • produse aduse in urma unor comenzi speciale.
3. Exercitarea dreptului de retragere
Consumatorul informeaza GTOsecurity.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea si trimiterea prin e-mail la adresa gto@gtosecurity.ro a unui FORMULAR DE RETUR. In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail numarul de inregistrare si detalii cu privire la solicitarea inaintata.
4. Rambursarea sumei achitate
GTOsecurity.ro va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. GTOsecurity.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului comercializat sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat (se va lua data cea mai recenta). Suma achitata se va rambursa exclusiv prin transfer bancar. Nu se accepta produse trimise in sistem ramburs.
5. Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare
Costuri suportate de catre Consumator:
 • costuri de retur pentru produsul care va fi returnat in termen de 14 zile de la receptia acestuia ( art.14. punctul 2 );
 • daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, acesta va fi returnat Consumatorului, pe cheltuiala acestuia ( art.14.punctul 3 );
6. Produse neconforme cu specificatiile
Produsele neconforme cu specificatiile producatorului sau cu cele prezentate pe site, produsele nefunctionale in primele 48 de ore de la receptie sau coletele ce prezinta deteriorari la livrare, pot fi returnate in termen de 14 zile de la data intrarii in posesie a acestora.
Se poate opta pentru inlocuirea cu un alt produs sau rambursarea integrala a contravalorii. Consumatorul informeaza GTOsecurity.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea si trimiterea prin e-mail sau posta a formularului de retur.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor (daca este cazul) sunt suportate de GTOsecurity.ro. GTOsecurity.ro va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
GTOsecurity.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului comercializat sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat (se va lua data cea mai recenta).
Suma achitata se va rambursa exclusiv prin transfer bancar.
Nu se accepta produse trimise in sistem ramburs.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj care sa ii asigure integritatea la transport, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Produs adaugat la favorite
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul.
Continuarea utilizarii website-ului nostru implica acceptarea modulelor noastre cookie.