GTOsecurity.ro comercializeaza produse exclusiv persoanelor juridice (operatori economici*).
*Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF, cu exceptia organizatiilor non-profit sau a asociatiilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

Conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.
In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana la ora 15.00 sunt livrate in termen de 24 - 48 de ore. Comenzile plasate vineri dupa ora 15:00, sambata si duminica, se vor livra marti.
Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail.
Taxe de transport pentru comenzi mai mici de 500,00 Lei:
  • in tara: 19.00 lei (in localitatile deservite de Fan Courier fara kilometri suplimentari)
  • in Bucuresti: 19.00 lei
Livrarea pentru comenzi mai mari de 500,00 Lei este GRATUITA (in localitatile deservite de Fan Courier fara kilometri suplimentari).

Taxele de transport de mai sus nu se aplica pentru coletele cu forme neregulate care nu pot fi stivuite si depasesc dimensiunile unui palet (120/80/80 cm): brate de bariera, turnicheti bridge, turnicheti verticali, portile batante, automatizarile de usi culisante, etc. Pentru aceasta categorie de produse se platesc taxe de transport speciale. Taxele vor fi comunicate inainte de expediere in functie de fiecare produs in parte si adresa de livrare a acestuia.

Termenele de livrare pentru curier nu sunt garantate de GTOsecurity.ro.
La primirea produselor va rugam sa verificati integritatea ambalajului in prezenta soferului responsabil cu livrarea marfii.
Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Deschiderea coletului la livrare

In momentul lansarii comenzii, poti opta pentru verificarea coletului la livrare. Este suficient sa specifici acest lucru in campul de informatii suplimentare despre comanda. 
Serviciul iti permite sa verifici daca in colet sunt produsele comandate. Nu poti testa/proba produsele din colet.
In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului la livrare doresti sa renunti la cumpararea unuia dintre acestea, trebuie returnata intreaga comanda.
Produs adaugat la favorite
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul.
Continuarea utilizarii website-ului nostru implica acceptarea modulelor noastre cookie.