1 - 6 MAI: INCHIS
Comenzile primite in acest interval vor fi expediate incepand cu data de 7 mai

S.C. GTO SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20207.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. GTO SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe GTOsecurity.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe GTOsecurity.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale, promovare a produselor si serviciilor, marketing, publicitate, activitati administrative, dezvoltare, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea crearii contului de utilizator si a lansarii comenzilor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor imputernicite de catre S.C. GTO SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L., carora le furnizam datele necesare doar pentru a le prelucra in numele nostru si doar in acest scop. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa S.C. GTO SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L., Str. Ceahlau, nr. 24, bl. 106, ap. 7, sector 6, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Produs adaugat la favorite
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul.
Continuarea utilizarii website-ului nostru implica acceptarea modulelor noastre cookie.