Yale electromagnetice aplicate

Filtre active

Yala electromagnetica aplicata SX-08E Yala electromagnetica aplicata SX-08E 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica aplicata SX-08E

1628
94,37 Lei
SX-08E este o incuietoare electromagnetica aplicata, cu montare universala stanga / dreapta, pentru usi cu deschidere la exterior. La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide inapoi numai dupa ce usa a fost deschisa si inchisa. Se poate utiliza in sisteme de interfonie sau control acces.
Yala electromagnetica aplicata SX-08I Yala electromagnetica aplicata SX-08I 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica aplicata SX-08I

1629
94,37 Lei
SX-08I este o incuietoare electromagnetica aplicata, cu montare universala stanga / dreapta, pentru usi cu deschidere la interior. La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide inapoi numai dupa ce usa a fost deschisa si inchisa. Se poate utiliza in sisteme de interfonie sau control acces.
 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica aplicata SX-09

1288
94,37 Lei
Yala electromagnetica aplicabila cu montare universala (stanga/dreapta). La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide inapoi numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. Se poate monta in sisteme de interfonie sau control acces.
 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica aplicabila pentru exterior SX-11L

1556
108,89 Lei
Yala electromagnetica aplicabila cu buton, cu montare pe stanga, pentru exterior. La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. Carcasa pentru ploaie inclusa.
 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica aplicata de exterior SX-11R

1557
108,89 Lei
Yala electromagnetica aplicata de exterior, cu buton si montare pe dreapta. La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. Carcasa pentru ploaie inclusa.
 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica aplicata cu motor si senzor magnetic SX-10

1019
137,92 Lei
SX-10 este o incuietoare electromagnetica fail-secure, aplicata, cu motor si senzor magnetic. Senzorul magnetic detecteaza pozitia usii in vederea blocarii acesteia in momentul in care usa este inchisa. La primirea unui impuls electric incuietoarea se deblocheaza si ramane deschisa 5 secunde. Incuietoarea poate fi montata in locuri ferite de intemperii,...
 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica aplicabila pentru exterior SX-90

1090
174,22 Lei
SX-90 este o incuietoare electromagnetica fail-secure, aplicata, cu montare universala. La primirea unui impuls electric incuietoarea se deblocheaza si se inchide inapoi numa dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. Incuietoarea poate fi montata pe porti sau usi de exterior, instalarea realizandu-se rapid si usor.
Yala electromagnetica aplicata pentru exterior SX-96 Yala electromagnetica aplicata pentru exterior SX-96 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica aplicata pentru exterior SX-96

1937
174,22 Lei
SX-96 este o incuietoare electromagnetica fail-secure, aplicata, cu montare verticala. La primirea unui impuls electric incuietoarea se deblocheaza. Incuietoarea poate fi montata pe porti sau usi de exterior, instalarea realizandu-se rapid si usor.
 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica cu cititor de proximitate SX-12

1176
246,81 Lei
SX-12 este o incuietoare electromecanica standalone, aplicata, cu motor, cititor de proximitate,  telecomanda si butuc cu chei. Incuietoarea se instaleaza rapid si usor.
Incuietoare aplicata de exterior, fail-secure, cu motor si senzor magnetic DJ02(MVM)-FL Incuietoare aplicata de exterior, fail-secure, cu motor si senzor magnetic DJ02(MVM)-FL 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Incuietoare aplicata de exterior, fail-secure, cu motor si senzor...

2588
261,32 Lei
DJ02(MVM)FL este o incuietoare aplicata de exterior, fail-secure, cu motor si senzor magnetic. Senzorul magnetic detecteaza pozitia usii in vederea blocarii acesteia in momentul in care usa este inchisa. La primirea unui impuls electric incuietoarea se deblocheaza si ramane deschisa 5 secunde. Incuietoarea poate fi montata pe porti sau usi de exterior,...
 2
Disponibil
Yale electromagnetice aplicate

Yala electromagnetica aplicabila pentru bari de panica YS-622-S

1759
348,43 Lei
Incuietoare electromagnetica cu montare aplicata, FailSafe/Fail-Secure (ajustabil), cu monitorizare, pentru bare de panica. Constructie solida din otel inoxidabil si aluminiu. Particularitatea incuietorii o reprezinta functia de monitorizare (NO-COM-NC), aceasta functie permite integrarea facila a incuietorii in sistemele de incendiu
Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)
Produs adaugat la favorite
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul.
Continuarea utilizarii website-ului nostru implica acceptarea modulelor noastre cookie.